Zoeken in deze blog

zondag 6 augustus 2017

Dat werd wel erg gevaarlijk! #moederhart

Veilige grond onder mijn voeten!

(een verhaal over mijn grote mond & mijn groot moederhart)


Ja, mijn kleine vent - toen nog maar 6 jaar - vertrok deze zomer op tentenkamp met de Chiro. Mijn moederhart kreeg het toch harder te verduren dan ik ooit had durven denken vooral toen ik dacht aan die zelfgemaakte toiletten met bijpassende aroma's en die gammele douches. Om dan nog maar te zwijgen van die rondkruipende of vliegende insecten. #schoonstetijdvanuwleven
Toen ik zelf leidster was verstond ik het helemaal niet dat ouders zo 'bang' waren om hun kind mee te geven. "Allé, 10 dagen dat is toch niet zo lang en we doen allemaal leuke dingen!" Ik hoor het mezelf nog zo mooi zeggen.  Maar nu ik zelf mijn ukkepuk moet achterlaten voel ik me plots niet meer zo stoer en zelfzeker zoals 15 jaar geleden!


Om mijn gedachten wat te verzetten maakte ik nog maar eens een Wolfke voor mijn stoere kleine vent! Dit waren mijn vorige versies mocht je geïnteresseerd zijn?! Versie Wolf of versie Wolfin


Mijn stoere man heeft het kamp zonder kleerscheuren overleefd. OEF
Hij was door het dolle heen toen hij zijn nieuwe pyjama aantrof op zijn bed.  
Als je zo stoer bent aan die leeftijd verdien je toch een uniek zelfgemaakt cadeau als je thuiskomt of niet soms? #zoverliefdopdieschat #trotseouders


Deze keer geen foto's met model. Nee, dat durfde ik hem net niet te vragen als hij thuis kwam. 
Deze keer moet DE bloggende mama met iets minder ook content zijn. 
patroon: Wolf - zonen 09
stof: ooit gekocht maar weet niet meer waar #kangebeuren


Veel leesplezier
MaZella

ps: is jullie moederhart ook zo 'broos' als dat van mij?!

10 opmerkingen:

 1. Zoo herkenbaar ;) vooral als je je ook nog herinnerd wat voor kattestreke je allemaal uitstak op kamp :p
  Leuke pyama! Die was vast blij om terug in zen eigen bedje te slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik snap je helemaal. Mijn zoon gaan nog niet naar de jeugdbeweging (maar mss in september wel), maar kreeg een uitnodiging van zijn peter (mijn broer) om samen te gaan wandelen en een nachtje te kamperen in de natuur. Met nadruk op "niet op een camping, hoor". Mijn hart sloeg ook al efkes dubbel. Maar bon. We gaan wel zien dat dat goed komt. Keitoffe pj, wat een leuke verrassing moet dat geweest zijn voor hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap het ik kan ze hier ook niet missen. Ik besef dat dat eens gaat komen eh... maar het mag nog lang wachten ;-) maar ja hij zal inderdaad heel blij geweest zijn met zo een toffe pyjama!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar! Ik ben blij dat dat hier nog minstens een jaartje duurt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo herkenbaar! Onze kleine man is sinds vrijdag ook op kamp en ik kan het niet laten om af en toe een op fb te neuzen naar eventueel een fotootje. Helaas, voorlopig geen waar hij op staat. Maar hij had er zoveel zin in en ikzelf ging vroeger ook dolgraag op kamp, dus het komt wel goed en hij zal met dolenthousiaste verhalen thuiskomen.
  En wat een mooie pijama, daar zal hij wel blij mee geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer herkenbaar. Ik ben zelf nog nooit meer dan 2 nachten van mijn schatten verwijderd geweest, omdat mijn moederhart het nog niet aankan. Ooit moet je ze leren loslaten natuurlijk...maar nu nog even niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof gedaan! Super cadeautje na zo'n kamp, heerlijk om dan weer in je eigen bed te kruipen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo mooi zeg, een super verrassing toch bij zijn thuiskomst?! Zo herkenbaar al... die mixed feelings voor dat kamp (al blijven wij er net nog even van gespaard, onze oudste wordt 7 dus verandering zit eraan te komen ;-)). Die foto's zijn super hoor op die manier, meer dan mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier ook wat mixed feelings, vooral omdat je ze dan helemaal niet hoort, maar ze komen iedere keer zo voldaan terug. Daar moeten we ons jaarlijks aan vast houden hé. Fijn dat Wolf deel mag uitmaken van die fase!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn hart breekt nu al in duizend stukjes bij de gedachte dat hij misschien volgend jaar mee op kamp gaat... En ooit was ik net zo'n stoere leidster als jij... Wel een super mooie Wolf! Hopelijk genoot hij even hard als wij vroeger!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerkingen, tips, leuke reacties?.... Laat maar horen!
Ik lees met plezier je opmerking!!!

SEARCH