Zoeken in deze blog

zaterdag 3 december 2016

Mag het eens iets gewoons zijn? #newpattern

Eenvoud siert met Irene!

Isabel van Bel'Etoile maakte een prachtige jurk met een tof (lees: uniek) knopenpad.  Een jurk voor haar dochter werd algauw een grotere uitdaging dan eerst gedacht. Isabel verlegde haar grenzen met de steun van deze talentvolle blogster. CHAPEAU!  Het kleed werd gedigitaliseerd en zo ontstond een patroon met verschillende maten en toffe variaties.  Samen met aantal andere naaisters kregen we het 'test'patroon in handen.  Alles zat onmiddellijk perfect... een droom van een patroon.


Dit patroon past bij elk seizoen wat natuurlijk ideaal is want je naait niet om het in de kast te zien hangen. Dragen die handel is de leuze bij mij thuis #platvanhetlachen.

Door de test van dit kleed heb ik mezelf ook over een streep getrokken.  DE STREEP van de kniekousen!  Nooit vond ik dat schoon zulke kousen (sorry als de harde waarheid kwetst) want het was totaal mijn ding niet. Dacht ik dat nu echt of was ik toch 100% overtuigd? Wie zal het zeggen? Ik die zei 'nooit koop ik zulke kousen'. ... ... En kijk nu eens wat er uit de laarzen van dochterlief piept?! Inderdaad... mijn nooit werd ooit!  Dit kleed is de schuldige van mijn aankoop want het riep elke keer als het me zag 'kniekous, kniekous,...'  Nee, ik overdrijf nu wel wat maar dit kleed heeft me over de streep getrokken en dat is echt waar! #ofjehetnugelooftofniet


Inspiratie nodig? Deze blogsters showen  deze week,met veel  plezier, hun creatie.
Made by Mazella - Flaflinko - Woohoo by Davina - Inspinration

patroon: irene jurk - Bel'Etoile
kousen: Veritas

11 opmerkingen:

 1. Wat staat de jurk haar leuk, zo met het blousje en de kousen ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben ik fan van jouw versie, mag ik ze kopen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo mooi! En die strepen lopen zo schoon door!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Helaas beschik ik niet over dochters....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke jurk!! En die kousen :-) zaaaaaaaalig! Staat haar heel schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een schoontje! En wat die kniekousen betreft, ik kocht ze in de eerste plaats omdat er hier altijd zo snel gaten in de kousenbroeken zitten... en geleidelijk aan begin ik ze ook mooier te vinden, maar het hangt nog steeds van de combinatie af!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi kleedje! Die kniekousen vind ik zelf wel heel mooi ...maar mijn dochter moet daar niets van weten ...maar zie, misschien wordt nooit wel ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooie versie! En die kniekousen... tja... als het schoon is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerkingen, tips, leuke reacties?.... Laat maar horen!
Ik lees met plezier je opmerking!!!

SEARCH