Zoeken in deze blog

maandag 14 november 2016

Bloggers for life #flamingoindeherfst

Bloggers for life 2016

Het einde van het jaar nadert en een vaste waarde ondertussen in deze periode, van het jaar, is de actie van  Studio Brussel 'Music For Life'.
Opnieuw, zoals de vorige jaren, hebben deze & deze dame de hele actie 'bloggers for life' op poten gezet. Er worden 42 handgemaakte stukken geveild. Vier weken lang kun jij genieten van al dat moois. Zet je maar schrap!!!


Ga je graag casual of toch liever gekleed?
Dan heb ik iets voor jou maar ik moet wel onmiddellijk eerlijk zijn want
het is natuurlijk geen Armani, Kenzo, Chanel die vanonder mijn naaimachine rolde!
NEE, het is een 'MaZella'.Dat is geen duur merk maar wel even exclusief! #devoetenblijvenwelopdegrond
Och, het is eigenlijk gewoon West-Vlaamse degelijkheid die werd gecombineerd
met een grote portie passie en gezonde dosis creativiteit


Deze top met hoge boothalsuitsnijding werd gemaakt uit een zachte & soepel vallende stof van het merk Karoo waardoor het zalig zit rond je lijf. #eenwarmeaanrader
Ik maakte maat 38 (ook voor mezelf) waardoor je met een maatje meer of minder ook deze top kunt aantrekken #unisex  Het zit ruim of hoe zeggen ze dit nu in de modewereld...  'oversized'... maar aangezien dit weer volop in 't modebeeld zit is deze top een  GROTE aanrader!   De ketting zit ook in het pakketje zodat jij kunt stralen in het jaar 2017! Gewoon omdat vrouwen niet zonder kettingen kunnen.


Wist je dat ik deze top zelf ook heel graag draag? Voor mezelf maakte ik een tijdje geleden ook al twee exemplaren. Benieuwd?  Wel klik dan hier of hier en je zult onmiddellijk merken wat mijn lievelingsdier is #schaterlach
Hoe maak je kans op deze prachtige top? #spelregels

* Je kunt lotjes kopen voor WEEK 1 van maandag 14/11 tot en met vrijdag 18/11.
*  Eén lotje kost 2 euro. Je mag zoveel lotjes kopen als je zelf maar wilt.
* De spelregels zijn niet moeilijk. Die kan je iets verder in dit bericht vinden.
*  Hoe meer lotjes je koopt hoe groter de kans dat deze feestelijke top in jouw brievenbus belandt.  Zo krijgt het goede doel ook een duwtje in de rug. #laatzienhoegrootjouwhartis
* De opbrengst gaat integraal naar 'vzw Altijd Vrouw'.  Samen met jullie hopen wij zo een mooi bedrag te kunnen ophalen om zoveel mogelijk vrouwen in hun strijd tegen kanker een klein lichtpuntje te kunnen gunnen.

Wil je graag meer informatie over de actie, andere blogs, de gemaakte creaties? Dan stuur ik je met plezier door naar de blog van Liezewiezewoes (Annelies De Smedt). Kijk dan zeker eens hier of hier.

DUS... 
* Je schrijft het bedrag (2 euro x aantal lotjes) over op de rekening van Bloggers-for-life: BE69 3770 2596 1378   Graag wel één overschrijving per veilingstuk. Wij aanvaarden wel GEEN cash!
* Vergeet zeker niet de juiste mededeling te noteren:  10 - jouw naam - jouw voornaam - aantal lotjes.  10 is mijn persoonlijk nummer.
* Het vermelden van de mededeling is heel belangrijk zodat alles correct kan worden geregistreerd.
* Vul je ZEKER dit ONDERSTAAND formulier (heel belangrijk anders geldt je lotje niet) ook even in? Zo hebben we alle gegevens indien JIJ wint! #hoopdoetleven

Heb je nog een centje over?

Kijk dan snel even bij de andere blogs want daar kun je ook pareltjes shoppen. In de warmste week  (18 december ) wordt bekend gemaakt (op de facebookpagina & via de vele blogs) wie er allemaal een pakje in de brievenbus mag verwachten.
• 5 Leven met Liv 
• 6 a naais ID
• 7 Jo Chapeau 
•8 Lucky Mie 
• 9Piepow 


OPGELET: "10" is het nummer dat werd toegekend aan MIJN veilingstuk. Als je dus ook wil meedingen naar een stuk van een andere blogster.... zul je een andere storting moeten doen met in de vrije mededeling haar veilingsnummer

De kleine lettertjes     #heelbelangrijk😀
Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, je kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als je zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
• Per stuk waarvoor je lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wens je voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen - eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
• Er wordt geen cash geld aangenomen. Wij hebben geen kassa, en de deelnemende blogsters wonen verspreid over het land. Wil je een lotje, registreer je dan via het formulier, en schrijf daarna over op de rekening
•Per overschrijving vragen we met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie. (Dus voor mijn stuk hierboven, voor de andere stukken op de blogs van mijn collega's.)
• Op elke blog waar je een stuk koopt, vul je het formulier in, zodat we over je gegevens beschikken in geval van winst. We vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname.
• De centen schrijf je over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer.
• Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken.
• Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar als je wint, vragen wij de verzendkosten zelf te dragen.
--> • De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt.Als laatste nog even dit:
alle centen gaan INTEGRAAL naar het goede doel er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit allemaal om de doelen te steunen. 
Daarom hebben wij graag dat u het volgende in het achterhoofd houdt: het zijn allemaal handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er dus rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt want dit is een winkelstuk ook niet. Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los. Niemand is perfect. Gelieve dan ook een beetje menselijkheid te tonen en achteraf niet te klagen over uw eventueel gewonnen stuk of moeilijk te doen wat betreft de verzending van uw stuk. 

We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met VEEL menselijkheid!


Vele groeten!
En bedankt!
Met plezier lees ik jouw reactie.
MaZellastof: Mondepot - merk Karoo
patroon: Berlin top - La Maison Victor - maart/april 2016
ketting: Veritas

8 opmerkingen:

 1. Dikke merci voor je inzending! het is een prachtstuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, meteen komen kijken nadat ik de foto op Instagram zag. Ik ga mij kans wagen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal er zeker niet inpassen qua maat, maar het is een prachtexemplaar en ik waag zeker mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er echt een héérlijk stofje uit! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe van vijgen na Pasen en zo... maar ik wou je toch nog eens zeggen wat een prachtexemplaar ik deze vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Tof dat je je hiervoor in wil zetten!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerkingen, tips, leuke reacties?.... Laat maar horen!
Ik lees met plezier je opmerking!!!

SEARCH