Zoeken in deze blog

dinsdag 5 juli 2016

Stoer met Wolf!

Mighty robots!


Ik moet je natuurlijk niet vertellen dat kinderen ook hun eigen smaak hebben als het gaat over stoffen. Dat dit niet altijd overeenkomt met DE mama haar smaak dat moet ik je ook  niet meer zeggen.
Oh,ja, denk ik dan... inspraak geven & krijgen dat is een deel van de opvoeding!

Ik weet dat zoontjelief verzot is op robots/transformers. Hij weet zelfs de meest bizarre geluiden na te bootsen en dan lijkt het precies of die mannetjes tot leven komen. Bij mijn online aankoop hield ik rekening met ZIJN wensen!Deze stof is zacht en lijkt erg goed - de binnenkant- op een handdoek.
Ik, mijn ongezouten mening, vond die tekeningen ietsje te druk om er mee dagelijks mee rond te lopen DUS maakte ik er een pyjama mee. Nee, zeg niet zomaar een pyjama tegen dit patroon.  Ik koos, samen in overleg #schaterlach, om versie C te maken: de korte jumpsuit.
Oh, Sharon zorgde opnieuw voor een prachtige handleiding met glasheldere foto's! Het is een patroon die niet mag ontbreken in jouw collectie van Zonen 09!


De tekeningen die lopen niet door want ik had geen zin en ook geen stof genoeg om die grote robots netjes te doen passen op elkaar.  #nietflinkvanmij


...even testen wat ik kan met de lens....
#Nietallesiszoalshetlijkt.
#verendichtbij

patroon: Wolf - Zonen 09 - Hotstof
stof: Framalo - Mighty Robots

10 opmerkingen:

 1. Leuk! Hier ook zo een zoon die de autos in de lucht met de nodige correcte geluiden transformeerd in een robot ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool! Hier zou dat stofje ook nog wel gekozen worden door de middelste en het valt toch nog goed mee (als t-shirt vind ik het zeker ook nog kunnen)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet je zoontje er gelukkig uit in zijn Wolf, écht stoer!!! En ja, hoor, zéér herkenbaar de verschillen in smaak qua stofjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, het is geven en nemen soms ;-)
  Leuke oplossing zo, superstore!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap je érg goed, sommige stofjes komen er hier ook alleen maar in als slaapkamergerief. Ik vind zoonlief in ieder geval prachtig in zijn Wolf... hier is dat een van de meest gedragen dingen in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er erg blij uit en dat is het allerbelangrijkste!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke en stoere pyjama.
  En ik leerde weer iets bij, dat er een julpsuit versie van Wolf is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar is de zoon ongetwijfeld blij mee. Bij ons begint het gewenst medezeggenschap in stofkeuze - gewenst, nog niet bereikt. Hij zit in een spidermanfase, dus nee we houden dat of gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk! Zeker die derde laatste foto :-).

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerkingen, tips, leuke reacties?.... Laat maar horen!
Ik lees met plezier je opmerking!!!

SEARCH