Zoeken in deze blog

zondag 17 april 2016

Hot & happening #LMV

Tussenseizoen!

Ik zie mezelf nu nog niet lopen in een witte broek met zomers topje, nee, het is net niets te fris. Misschien moet ik mezelf omschrijven als een koukleum want ik heb wel vlug koud en vooral mijn handen. Wist je dat ook mijn voeten 's avonds worden verwend met dikke kousen? 


De Tilda top, eindelijk rolde hij eens vanonder mijn machine, leek voor mijn het perfecte patroon om mijn lichaam langzaam te laten wennen aan die eerste 'lente' zonnestralen.  
Dit eenvoudig, sober van snit, model vraagt om een iets drukkere stof.... dat is mijn persoonlijke mening hoor. Ik hou van drukke prints en dat steek ik niet onder stoelen of banken.

De split op de rug maakte ik minder diep. Waarom
Mijn stof was licht - niet stevig - waardoor de split op een gapend gat ging lijken. Echt niet schoon!! 
Neem het van mij aan... het was niet mooi! Het werd dus een kleine split want die valt nu wel plat op mijn rug. Zeg nu zelf... niemand wil toch een bult op zijn rug!patroon: tilda top - LMV maart/april 2015
stof: stoffenspektakel 

16 opmerkingen:

 1. Heel leuke combo en perfect om nu al aan te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!! Tof stofje voor dat patroontje! En slim om het gat wat minder diep te maken! Dit patroon is echt wel goed voor het tussenseizoen he... misschien moet ik ook... *schrijft nog maar een item op het lijstje*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een tofke! En een goed excuus om een drukke print te gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laten we een koukleum-clubje oprichten. Ik heb al heel wat tips in petto ;-)
  Zo zou ik al denken dat ik met een te diepe split op de rug geen onderhemdje meer aankan en ja, laat ik dat in deze dagen nog wel dragen, zelfs onder mijn al meer zomerse topjes. Het is vooral een kwestie van een 'groot' decolleté bij het hemdje.
  Ik ben heel erg fan van dit stijlvolle stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! En ik vind je stoffenkeuze elke keer weer erg goed gedaan, dus houden zo. Lekker dragen wat je zelf wil, nah.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi.
  Je bent zeker niet de enige koukleun. Hier worden de voetjes ook elke avond verwend met dikke kousen. En de peignoir is 's avonds ook steeds binnen handbereik.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerkingen, tips, leuke reacties?.... Laat maar horen!
Ik lees met plezier je opmerking!!!

SEARCH