Zoeken in deze blog

zaterdag 3 januari 2015

GRATIS loeren naar kunst!

Escher werd gemengd met appels en peren!

Een goeie week geleden won ik een fantastisch boek.  Als ik door het boek bladerde viel mijn (naai-) oog op een T-shirt voor dames. Of zeg ik beter viel mijn oog op appels en peren? Ik opende onmiddellijk Pinterest. Ik zocht op wat anderen reeds maakten.  Klik gerust op de link als je ook zo nieuwsgierig bent als ik!

Mijn kast.... die mocht ik nog eens plunderen want er liggen nog steeds pareltjes in. Ik had nog stof over van dit project. Ideaal! Weg met die laatste lapjes en de vervelende kilo's.   Er lag ook nog een speciaal stofje in de kast.  Zo speciaal dat ik er nog nooit mijn schaar durfde in zetten . Duurder en speciaal! Ja, dat gebruik je niet elke dag hé. Het moment was aangebroken. Deze Escher zou, deze week, onder mijn naaimachine belanden!

Wat ben ik content. Het past perfect bij elkaar. Lang leve de restjes uit mijn kast.

foto komt van deze websiteMocht ik het opnieuw maken? Dan deed ik het precies op dezelfde manier. Het is een superpatroon! Waarom? Omdat de T-shirt helemaal gemaakt is volgens mijn maten! Riet & Lies hadden dit goed uitgedokterd! Chapeau!

stof: Stoffencircus
patroon: appels en peren - zo geknipt 2

Wie kan de naam van deze foto goed lezen? 
Dit kraam heeft de Escherstof in hun bezit. Ik zag net deze foto in mijn gsm stak :) . Ik werd overstelpt met vragen... dus hier dan het antwoord.

11 opmerkingen:

 1. Escher, geweldig, goed gevonden zeg! Dit gaat vast veel gedragen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er schitterend uit en staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je naaisel op een kapstok... euh oké... Je naaisel aan: SUPER! Echt heel erg mooi. Ik zou het zo van Zalando plukken :). Maar nu is het uniek, dus nog stukken beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het staat je echt cool!

  http://mumendemiekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi zou ik ook wel eens moeten maken voor op een jeans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk! Spijtig dat ik die Escher nog nergens gevonden heb.. De combinatie van stofjes is echt perfect! En het ziet er warmer uit dan een gewone T-shirt door de doorgestikte stof, echt leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie op de foto:
  Van Grinsven modestoffen

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerkingen, tips, leuke reacties?.... Laat maar horen!
Ik lees met plezier je opmerking!!!

SEARCH