Zoeken in deze blog

zaterdag 4 november 2017

Naais to meet you!Een titel die klinkt!

Natuurlijk zie ik het zitten om het stokje virtueel aan te nemen en door te geven.
Van nature ben ik nogal nieuwsgierig (lees: erg nieuwsgierig). Ja, ik weet het gewoon graag en gelukkig ben ik me daar bewust van want anders komt het waarschijnlijk wel raar over als ik het niet onder controle zou kunnen houden. Stel je voor!

Allé, daar gaan we dan... Je moet weten wel weten dat ik geen zo'n vlotte pen heb zoals vele andere bloggers. Ik ben eerder zo één van 'hup, doe het in plaats van erover te praten'  Is dat iets typisch West-Vlaams of toch niet?


1. Wat was je eerste stuk dat je maakte en voor wie?
Dat vergeet ik nooit! 
Ik maakte, voor de eerste keer zelf mijn kledij voor het schoolfeest en dit met tafellakens van de Zeeman. Ja, ja, je leest het goed! Wat was ik fier op mezelf, op dat moment, dat ik twee lappen aan elkaar kon stikken zonder de hulp van mamalief.
Nu, na 5 jaar avondles, begrijp ik niet zo goed dat ik toen zo content kon zijn want die jurken zouden nu de stempel krijgen: 'tegen de regels van de kunst in'  #compassiewaarddiekinderenophetpodium
Toch glunderde ik énorm, in januari 2013, toen ik mijn leerlingen van de klas het podium op zag lopen & dansen. #fierejuf
Een maand later rolde, met dezelfde lap een eerste rok voor mijn dochter vanonder mijn naaimachine.2.Op welk genaaid stuk ben je het meeste fier?
Eigenlijk ben ik wel op de meeste stukken trots vooral als het moeilijkere stukken voor mezelf zijn. De oorlog die ik voer, al jarenlang, met Burda begin in stilletjes aan te winnen! #opgevenstaatnietinmijnwoordenboek

Wist je dat ik kan wel schreeuwen van geluk als de tekeningen van de stof mooi doorlopen.3. Welke naaister - blogger - instagrammer zou je wel eens graag ontmoeten?
Ik heb het geluk gehad, dit jaar, om al vele toffe madammen beter te leren kennen. Gezichten ontmoeten achter een blog vind ik belangrijk.
Nu ik virtueel toch mijn wens mag uitspreken zou ik wel graag eens Laurence ontmoeten want zij doet mijn bekkie steeds op mijn toetsenbord vallen. Zo'n schoon & eenvoudig gerief dat zijn maakt.

Ik geef mijn virtueel stokje door aan Marieke.

3 opmerkingen:

  1. Ik volg je echt wel al zolang ik me kan herinneren en geniet mee van al je naaisels. Fie jas is gewoon top! Doe zo verder!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Appreciatie dat ook jij je aan Burda waagt, Burda wordt toch wel ondergewaardeerd in blogland ;-) ... En heel erg onder de indruk van je perfecte 'skills' na enkele jaren naailes, duidelijk een talent!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, die jas ja!! Die is en blijft fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerkingen, tips, leuke reacties?.... Laat maar horen!
Ik lees met plezier je opmerking!!!

SEARCH